DE RESTAURANTS
De deelnemende restaurants verbinden zich ertoe om minstens 75% van hun visgerechten te bereiden met onze Nieuwpoortse vis. Best wel een uitdaging. Omdat de leveringen volledig afhangen van de aanvoer, moet de chef snel, slim en vooral culinair creatief kunnen inspelen op het marktaanbod.
Maak kennis met de deelnemende recht uit zèè restaurants:

Brasserie Nieuwpoort
Horeca gaat niet alleen om lekker eten. Het gaat om gevoel. Een ruimte creëren waar mensen kunnen verbinden, samenkomen, genieten, kortom: een fijne tijd beleven.

De Wasserette
Zet een getalenteerde, creatieve chef en een vriendelijk-gemoedelijke topgastvrouw samen en daar komen prachtige kindjes van. Kijk maar naar De Wasserette: een mega-gezellig eethuis dat

’t Ponton
Vlakbij de Vismijn vind je Brasserie ’t Ponton: een gezellige zaak met smaak. Hier geen eindeloze menukaart, maar een fijne selectie aan dagverse versmarktgerechten. Contact

Tabl’o
Een oergezellige eetplek waar je in een ongedwongen sfeer kan relaxen, proeven en genieten. Van apero met tapas tot diner met dessert… en alles daartussen.

Sunbeach
Wereldberoemd in Nieuwpoort en… ook ver daarbuiten: brasserie-restaurant Sunbeach staat al bijna een halve eeuw synoniem voor lekker eten en drinken… met zicht op zee!

Café De Paris
Het charmante visrestaurant Café de Paris kijkt uit op Vismijn en Nieuwpoortse haven. Onnodig dus om te onderstrepen hoe nauw ze met elkaar verbonden zijn.

De Haven
What’s in a name? Jawel, in restaurant De Haven staan verse visgerechten bovenaan de menukaart… en terecht. Dankzij het ‘Recht uit zèè’-project kunnen Raf en

Brasserie Kompas
In Brasserie Het Kompas in Nieuwpoort ontvangen Michèle en Tom en hun toffe team je voor een heerlijke portie culinair genot. In een gezellig en