Zet een getalenteerde, creatieve chef en een vriendelijk-gemoedelijke topgastvrouw samen en daar komen prachtige kindjes van. Kijk maar naar De Wasserette: een mega-gezellig eethuis dat bol staat van smaak en gezelligheid. En ja: met enkel en alleen maar verse ingrediënten en creatieve bereidingen.

Contact

info@de-wasserette.be

https://de-wasserette.be/

058 59 77 11

Marktstraat 38

8620 Nieuwpoort

 

Wie?

Hannelore & Wibo

“Een restaurantbezoek is een beleving”

 Hannelore en Wibo runnen hun zaak met hart en ziel. En dat merk je aan elk detail in De Wasserette. “Onze visie begint bij goed eten met een hartelijke ontvangst”, duidt Hannelore. We willen onze gasten een gevoel van ‘thuiskomen’ geven. De Wasserette heeft een leuke, euh… ‘schwung’. Een plezante drive. Je krijgt er een totaalbeleving: verfrissende dranken, lekker eten en een spontane bediening.”

Ook Chef Wibo heeft een aandeel in die beleving. “Onze open keuken is een heel doelbewuste keuze geweest. Klanten mogen alles zien: onze ingrediënten, onze bereidingen, noem maar op. Voor mij is dat ook leuk. Het brengt ons keukenteam vrij letterlijk in contact met de klanten. Want ja: ’t is voor hen dat we ’t doen, he. We willen dat zij bij ons een mooi moment beleven. Het project ‘Recht uit zèè’ past dus perfect in de visie van onze zaak.”

“Het project ‘Recht uit zèè’ past perfect in de visie van onze open keuken. De mensen mogen alles zien: ingrediënt en bereiding.”