Wat is vzw Promovis?

De visserij in Nieuwpoort draait op volle toeren. Toch blijft promotie broodnodig. En daarom bestaat Promovis vzw. Via sociale media, persaandacht, events en een jaarlijkse brochure zet de vereniging de lokale vis uit Nieuwpoort op een duurzame manier in de kijker.

En dat al 20 jaar lang met een enthousiast team aan medewerkers. Aangestuurd door kapitein Romeo Rau.Jaarlijkse brochure

Op 25 mei heeft vzw Promovis hun jaarlijkse brochure voorgesteld. Daarin zetten ze de vismijn, lokale lekkernijen en de verduurzaming in de kijker. Specifiek voor de editie van 2023 betekent dat pagina’s vol overheerlijke visrecepten en een blik in het reilen en zeilen binnen de visminne.

Ook dit project – Recht uit Zèè – kreeg een prominente plaats in het Promovis-magazine. In twee pagina’s vertellen we je meer over de insteek, doel én belang van de duurzame samenwerking tussen stad Nieuwpoort, vissers, visgroothandelaars en Nieuwpoortse restaurants.

Benieuwd naar de volledige inhoud? Bemachtig jouw gedrukt exemplaar gratis in de Nieuwpoortse toerismekantoren. Ook lokale handelaars en diverse horecazaken hebben een stapel liggen.