7 dagen op 7, het hele jaar door. Jawel, de Nieuwpoortse Vistrap neemt de term ‘verse vis’ heel letterlijk. Op een decennium tijd bouwde deze groothandel een ijzersterke reputatie op door superkwalitatieve, verse vis te leveren aan horeca en viswinkels aan de kust regio en ver daarbuiten.

Contact

Ambachtstraat 13
8620 Nieuwpoort
België

info@denieuwpoortsevistrap.be

https://denieuwpoortsevistrap.be/

+32 58 233 258

 

Wie?

Stephane & Guillaume Seys

“Bootverse vis!”

De Nieuwpoortse vistrap voert 7 op 7 uit, heeft dagelijks 2 levermomenten en heeft 2 jaarlijkse sluitingsdagen. Kortom, service op z’n best, het hele jaar door. Waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Dat bewijzen zaakvoerders Stephane en Guillaume Seys.

“Dankzij onze zeer hoge kwaliteitsgraad konden wij in de afgelopen jaren een klantenportefeuille opbouwen met honderden tevreden restaurant- en hotelhouders”, steekt Stephane fier van wal. “Bij de Nieuwpoortse vistrap vindt u niet alleen bootverse vis, we bieden ook een uitgebreid gamma aan van  diepgevroren producten, gerookte producten, allerhande schaal en schelpdieren en nog veel meer.”

“Voedselveiligheid is hét leidmotief van ons bedrijf”, vult Guillaume Seys aan. “De Nieuwpoortse vistrap is zowel geregistreerd bij het I.V.K. onder het nummer VE1065 als bij het voedselagentschap F.A.V.V. onder het nummer 2096227804.

“We doen er alles aan om het traject van de vis, van zee naar eindconsument, zo kort mogelijk te houden”

De missie van de Nieuwpoortse Vistrap

  • Leveren van dagverse, kwalitatief hoogwaardige visproducten.
  • Waardecreatie voor horeca en consumenten van kwalitatief hoogstaande producten tegen een scherpe prijs.
  • Het stimuleren van visvangst die geen negatieve gevolgen heeft op het behoud van de visbestanden.
  • Vis moet een zo kort mogelijk traject afleggen voor het bij de consument belandt, zo kan de consument genieten van de meest verse smaak en beste structuur.