Verser dan vers. Dat is het handelsmerk van Huyghebaert & Zoon. De bekende visgroothandel heeft eigen vissers gaan op zee en die vangen de meest diverse vissoorten in hun netten. Hierdoor kan Huyghebaert & Zoon haar klanten altijd de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs garanderen.

Contact

info@huyghebaertenzoon.be

https://huyghebaertenzoon.be/

0494 80 12 49

Smokkelstraat 7

8620 Nieuwpoort

 

Wie?

Danny Huyghebaert

Het familiebedrijf Huyghebaert  & Zoon is zowel groot- als kleinhandel. Zowel particuliere visliefhebbers als supermarkten en horecazaken kunnen bij hen terecht. Afhalen of thuis laten leveren? Geen probleem. Snel en… met de glimlach!

Aan het hoofd van deze vishandel staat Danny Huyghebaert, een echte rot in het vak met maar liefst 27 jaar “vis-ervaring” achter de kiezen. Hij begon als visser en werd later visboer. Danny kent de viswereld als zijn broekzak en is een grote fan van “uzze” Noordzeevis. “Verse Noordzeevis staat voor topkwaliteit”, vindt Danny. “Het werd maar ‘ns tijd dat onze eigen vis eens in de kijker stond. We zijn dan ook heel blij met initiatieven als “Recht uit zèè”.”

Als medestichter van NorthSeaChefs is het Danny’s missie om minder bekende en onbeminde vissoorten in de kijker te zetten. Die worden bovendien allemaal door Belgische vissers gevangen. Als rasechte ondernemer zit Danny uiteraard niet stil. Enkele jaren geleden startte hij een project op om de Belgische visserij duurzamer te maken.

Inderdaad: Huyghebaert  & Zoon kon en mocht niet in het “Recht uit zèè”-lijstje ontbreken!

“Onbekend is onbemind. Het is hoog tijd dat àl onze heerlijke vissoorten de weg naar het grote publiek kennen.”